icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Erbjudande

Våra produkter och lösningar

Erbjudande

Vi kan hjälpa dig att utforska nya möjligheter med innovation som är inspirerade av revolutionerat tänkande. Så att vi kan förbättra människors sätt att arbeta och leva bättre tillsammans.

På Canon Business Center hittar du produkter och lösningar för din verksamhet – komplett med rådgivning och hjälp med implementering.

Kontorsskrivare

Kontorsskrivare

Hitta snabbare och smartare sätt att jobba på kontoret, med våra fristående skrivare och multifunktionsskrivare.

Allt från smartare avtalshantering till storformatskrivare

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. Vi har skapat en lära som vi kallar för dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare med dokument och information. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss. I praktiken kan det handla om allt från att hitta bättre rutiner för avtalshantering, till att få rätt mjukvaror att jobba så bra som möjligt ihop med en viss storformatskrivare. Vi vet att små förändringar kan innebära stora förbättringar.

Managed Print Services

Managed Print Services

Genom tjänsten Canon Managed Print Services optimerar du din utskriftsmiljö. Du ökar effektiviteten, förbättrar produktiviteten och kan fokusera på det du är bäst på.

Alla våra produkter

Molntjänster

Molntjänster

Canons molnbaserade lösningar för HR, kontrakt och fakturor – färdigpaketerat och klart. Kan det bli bättre?