icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Prisbelönta Storformatskrivare

Prisbelönta
Storformatskrivare

Skapa intryck som varar längre. Med prisbelönta storformatsskrivare från Canon.

Webb och sociala medier har gjort oss människor till experter på att sålla bland – och sålla bort budskap. Idag är det de fysiska storformatsutskrifterna som kan sticka ut och fånga uppmärksamhet. Med Canons banbrytande teknik är allt möjligt.

Upptäck vårt sortiment av storformatsskrivare för CAD- och GIS-produktion, foton och skyltar. Välkommen in till något av våra Business Centers så berättar vi mer. Vi finns i 30 städer över hela Sverige, alltid nära dig.

CAD- och GIS-plottrar

Våra CAD- och GIS-plottrar från A2 till B0-format ger utrymme för utskrifter med hög precision. Smarta funktioner tillsammans med branschledande kvalitet gör våra Canon-plottrar optimala för verksamheter med höga krav. Vi erbjuder också:

Storformatskrivare för foto

Kompromissa inte med färgen. Hos oss hittar du storformatsskrivare med format ända upp till 60 tum, där exakta och livfulla färger ger fantastiska fotografier. Hantera dina utskrifter i storformat på ett bekvämt sätt och slipp tänka på serviceärenden – med Canon får du kvalitet du kan lita på. Vi erbjuder också flatbäddsskrivare och flatbäddsskärare.

Skrivare för skyltar och säljmaterial

Upptäck våra storformatskrivare för slagkraftiga affischkampanjer, skyltar och utställningsgrafik. Modeller för många olika syften gör att du hittar en skrivare just för din verksamhet. I vårt sortiment hittar du skylt- och affischskrivare, och UV-flatbäddsskrivare där alla har gemensamt att de levererar imponerande produktivitet och kvalitet.

Söker du efter skrivare för provtryck, eller industriella skrivare? Vi har lösningen för dig!

Trygga serviceavtal

Trygga serviceavtal

Med alla köp av skrivare följer förmånliga serviceavtal, så att du slipper överraskningar och kan fokusera på det som är viktigt.

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.