icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Framtidens Laserskrivare

Framtidens
Laserskrivare

Följ oss in i framtiden. Laserskrivarens imponerande kapacitet att skriva ut stora mängder gör den idealisk för kontor, skolor och andra institutioner.

Hos oss hittar du integrerade helhetslösningar för skrivare och scanner för ditt företag. Tveka inte att höra av dig så ger vi förslag på hur du kan optimera din arbetsplats med produkter från Canon.

Ta dina utskrifter till nästa nivå med laserskrivare från i-SENSYS-serien. Exakta färglaserutskrifter och hög produktionsnivå i kompakt design gör din laserskrivare från Canon Business Center oumbärlig på arbetsplatsen.

Funktioner som underlättar ditt arbete

  • icon-check-circle Snabba utskrifter och minimalt underhåll
  • icon-check-circle LCD-touchskärm där du kan anpassa funktionsknapparna
  • icon-check-circle Skriv ut från populära molntjänster som Google Drive, Dropbox och OneNote
  • icon-check-circle Stöd för mobil utskrift från smartphones och surfplattor

i-SENSYS X-serien är förberedd för Print-som-tjänst med högsta säkerhet.

Färg eller svartvitt?

Är du intresserad av en skrivare? Titta på våra modeller här. Vi tillhandahåller ett stort utbud av olika modeller, där du hittar såväl laser som bläckstråleskrivare. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en skrivare som är optimal för just dina behov.

Canon Business Center är ett naturligt val när du söker professionella kontorsskrivare och personlig service. Vilka dina utmaningar än är finner vi en flexibel lösning för ditt företag. Våra center finns över hela Sverige, från Malmö till Göteborg, Stockholm och Luleå. Välkommen in till ett Canon Business Center nära dig!

Trygga serviceavtal

Trygga serviceavtal

Med alla köp av skrivare följer förmånliga serviceavtal, så att du slipper överraskningar och kan fokusera på det som är viktigt.

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.