icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Effektiv Robotic Process Automation

Effektiv
Robotic Process Automation

Digital assistent med Robotic Process Automation från Canon

Med den här digitala assistenten kan dina anställda arbeta mycket mer effektivt och manuella arbetsuppgifter elimineras.

Med hjälp av Tungsten Robotic Process Automation (RPA) är information som tidigare inte var tillgänglig, oanvändbar eller helt enkelt tog för mycket tid att samla in eller bearbeta nu lätt tillgänglig. Detta gör att du kan förbättra produktiviteten, fatta bättre beslut och öka kundupplevelsen, till exempel genom att erbjuda snabbare och bättre kvalitet.

“Erbjud dina anställda en digital assistent och undanröj repetitiva och manuella uppgifter från dem”

Fördelar med Robotic Process Automation

  • icon-check-circle Minimera fel genom automatisk datainsamling och inmatning
  • icon-check-circle Förbättra driftseffektiviteten med mjukvarurobotar
  • icon-check-circle Sänk utvecklingskostnaderna utan kodning
  • icon-check-circle Övervaka och förbättra processer med hjälp av Robotic Process Intelligence

Vad är Robotic Process Automation?

Tungsten Robotic Process Automation (RPA) är den beprövade framgångsrika plattformen för RPA-programvara (Robotic Process Automation), som används för att automatisera enkla repetitiva arbetsuppgifter. Med RPA kan din organisation samla in, förbättra eller verifiera information från olika databaser på ett snabbt och effektivt sätt. Exempel på olika applikationer som RPA arbetar med; webbplatser, portaler, affärssystem, databaser och andra företagsapplikationer.

Använd mjukvarurobotar i viktiga affärsprocesser

Se framför dig anställda som arbetar med till exempel två skärmar där de hämtar data från system A och sedan anger det i system B. Eller att de hämtar in data från olika typer av externa databaser, webbportaler osv för att därefter mata in uppgifterna i ett annat system. 

Genom att ta bort de enkla, repetitiva och manuella uppgifterna från dina anställda kan de fokusera på uppgifter som är mer avancerade och behöver mänsklig hantering. RPA ersätter därför inte de anställda utan fungerar som en assistent som samarbetar med de anställda, finns tillgänglig dygnet runt, arbetar många gånger snabbare och inte tar semester!

Snabba justeringar vid behov

Vill du använda mjukvarurobotarna för att stödja en annan process? Robotarna kan det! Mjukvarurobotarna behöver inte omfattande kodning om du vill använda den för något annat. Mjukvarurobotarna är enkla och snabba att installera för att använda för andra uppgifter utan månader av arbete.

Vill du veta mer om hur din verksamhet kan utvecklas?

Vill du veta mer om hur din verksamhet kan utvecklas?

Ange dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också nå oss på info.cbc@canon.se eller ring +46 744 85 00.

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.