icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Enklare Fakturahantering

Enklare
Fakturahantering

Fakturahantering – vi hjälper dig till en enklare vardag

Att ha koll på kassaflödet är viktigt för varje organisation. Men manuell hantering av fakturor kostar både tid och pengar. Dessutom kan det skapa orosmoln som tar upp plats i huvudet, som egentligen borde vara vikt åt din kärnverksamhet. 

Bara en sådan sak som att gå runt och behöva känna sig lite nojig över om en faktura blivit betald eller inte. Eller, som ju faktiskt händer ibland med pappersdokument, behöva känna sig riktigt orolig ifall en faktura kommit bort.

Fakturor är viktiga dokument, oavsett vem de kommer till eller var de ska landa, för alla verksamheter. Och som vanligt medför manuell hantering av dokument och information en hel del utmaningar. Men vi på Canon kan lösa problemen – och hjälpa dig att jobba smartare och effektivare med dina fakturor. 

Typiska utmaningar

Vår lösning

Vi hjälper dig att automatisera och digitalisera dina processer kring fakturahantering, från scanning till arkivering, på ett smart och enkelt sätt. Det gör att jobbet kan ta hälften så lång tid. Och då behöver fakturorna inte längre ta upp resurser som behövs på annat håll. 

Med våra lösningar får du också full koll på om fel uppstår, samtidigt som fakturorna länkas till ordrar och leveranssedlar, innan de skickas till godkännande. Och ökad kontroll gör inte bara att ni slipper påminnelseavgifter och leverantörer som ledsnar. Det bidrar också till att frigöra plats i huvudet som kan användas till något betydligt nyttigare än att fundera på fakturahantering. 

Fördelarna

Kontakta oss!

Kontakta oss!

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig med en lösning för fakturahantering som passar dina behov och möjligheter!

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.