icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Smartare HR-processer

Smartare
HR-processer

Smartare HR-processer får organisationen att må bra

Information är livsnerven i en verksamhet. Inte minst när det gäller personalfrågor. Och ett effektivt HR-team är viktigt för organisationens hälsa, speciellt eftersom HR-avdelningen blir en allt större och viktigare del av den totala verksamheten.

Men ofta sinkas framfarten när det fattas smarta, säkra och effektiva lösningar för att hantera personaluppgifter – inte minst i GDPR-direktivets dagar. HR-avdelningens dokumentflöden är ofta komplexa och mängden information är stor. Dessutom är mycket av innehållet i dokumenten som personalavdelningen har hand om av känslig karaktär.

Enkelt uttryckt är alla HR-processer beroende av information och dokument. Och de flesta organisationer som ännu inte har digitaliserat och automatiserat personalavdelningens dokumenthantering står inför flera utmaningar.  

Typiska utmaningar

Vår lösning

Med våra lösningar digitaliserar du enkelt all information från alla möjliga håll och kanter och samlar den på ett och samma ställe. På så sätt organiseras pappersdokument och elektroniska filer så att alla som behöver kan få tag på dem – på ett enkelt sätt, när de behövs. Du slipper också oroa dig för att obehöriga ska komma åt dina dokument.

Självklart skräddarsyr vi lösningarna efter dina behov och möjligheter, så att de kan växa med din verksamhet. Vi analyserar alla HR-processer för att ta ett helhetsgrepp, från on-boarding till off-boarding. På så sätt kan vi digitalisera och automatisera så många moment som möjligt, för att öka effektiviteten och se till att alla resurser används på rätt plats och rätt sätt. 

Fördelarna

Kontakta oss!

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig med att hitta lösningar för att digitalisera och automatisera dina HR-processer efter dina behov och möjligheter!

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.