Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Canon Business Center Norrköping

På Canon i Norrköping jobbar vi med tre viktiga ledord: Kundfokus, interna processer samt utveckling. Tillsammans med våra kunder skapar vi professionella relationer som leder till långsiktigt samarbete. Vi hjälper företag att effektivisera dokumentprocesser som innebär att de kan jobba smart och effektivt både på kontoret och mobilt. Genom att frigöra tid kan kunden fokusera på sin kärnverksamhet och därigenom nå sina affärsmål. Kunder uppskattar oss för att vi är duktiga i att förstå deras utmaningar och att vi håller dem informerade kring ny teknik och effektiva lösningar. Då kan de bibehålla sin konkurrenskraft och vara lönsamma.

KONTAKT
TEL: 011-28 52 50
FAX: 011-28 52 60
info.norrkoping@canon.se

Besök oss gärna både på Facebook och IRL eller passa på att titta runt i vår webbshop här.

Bolaget
Canon i Norrköping grundades april 1990 och är idag 16 anställda fördelat på 10 st. inom sälj, 4 st. på service samt 2 st. på admin. Vi omsätter ca 45 miljoner kronor och jobbar i ett franschisekoncept där vi tillsammans med 28 andra Canonkontor bildar Canon Business Center kedjan. Vi är ISO-cerfifierade enligt 14001 och är placerade på Söderleden 102 i Norrköping med kontor och utställning.

Vad gör vi
Vi på Canon Business Center Norrköping hjälper dig och ditt företag att effektivisera ditt arbete med hjälp av Canons breda sortiment av dokument- och utskriftslösningar.

Kontakta oss och boka en tid för en demonstration av våra innovativa affärslösningar som innefattar både dokumenthantering, scanners, mjukvara och skrivare för kontor.

Vi har en mängd olika skrivare för kontoret, mindre, större, snabbare, tystare eller kanske är det hållbarhet och miljö som väger tyngst för just ert företag.

Vi har också mjukvarulösningar som gör att utskriftsrelaterade supportärenden minskar eller försvinner helt, som gör det lätt att arbeta mobilt och få tillgång till skrivare och arkivering lika lätt ute på stan som inne på kontoret, lösningar som gör att ni kan spara både papper och energi.

Det kanske är hantering av fakturor som är din största huvudvärk. Tar det för lång tid att få in samt processa underlag för fakturering. Med vår lösning för fakturahantering så eliminerar vi en hel del av de problem som ofta uppstår i mindre effektiva arbetsprocesser.

Analoga dokumentflöden är ofta ett område som skapar problem på sikt. Sökning efter dokument tar tid och skapar stress. I vissa situationer kan det vara så att beslut fattas utan att ha tillgång till all dokumentation som är relevant på grund av att det inte hittas i tid eller hittas överhuvudtaget. Allt detta kan elimineras tack vare skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till just era specifika utmaningar och förutsättningar.

Vi vet dock att acceptans av förändringar många gånger är den största utmaningen vid installation av nya lösningar. Vi är väl medvetna om det och arbetar tillsammans med våra kunder för att se till att personal lär sig, accepterar och förespråkar nya sätt att arbeta på.

ÖPPETTIDER
Vardagar 08-17
Lunchstängt 12-13

ADRESS
Canon Business Center Norrköping
Söderleden 102
602 28 Norrköping

Hitta till oss

Vägbeskrivning

Har du frågor eller undrar du över priser?

Kontakta oss och få svar inom 48 timmar. Du kan också nå oss på 087 44 85 00 för ännu snabbare hjälp.

Läs mer i vår integritetspolicy om hur Canon Business Center hanterar personuppgifter.