icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

SÄLJARE

Norrköping

SÄLJARE

Account Manager/Säljare till Norrköping

Canon Business Center Norrköping erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete med marknadens starkaste produktsortiment. Vi är ett väldigt säljfokuserat företag där du som säljare har en viktig roll i vår tillväxtresa.

Arbetsuppgifter:

Som säljare arbetar du självständigt med hela säljprocessen vilket innebär att du bokar och genomför möten, föreslår produkter och lösningar samt följer upp. Vi hjälper våra kunder till bästa möjliga lösning och det är viktigt att du kan anpassa dig till olika kontaktytor och analysera kundens behov.

Du kommer framför allt arbeta med att skapa nya kundrelationer i Norrköping och Nyköping med omnejd men också utveckla befintliga kunder. För oss är det viktigt att du har 100% säljfokus och att det är du själv som ansvarar för att skapa din framgång.

Till din hjälp har du erfarna och engagerade kollegor som är måna om att just du ska lyckas i din roll.

Din profil:


Vi erbjuder Dig:

En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling – därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder säljutbildning, produktutbildning och utvecklar dig i affärsmannaskap. Allt planeras utefter dina erfarenheter, arbetsuppgifter och utveckling. 

Vad får du?

Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa.     Vår ambition och erfarenhet tillsammans med ditt personliga driv ger oss goda förutsättningar. Vi investerar i din professionella utveckling för att hjälpa dig att lära dig och utvecklas i din roll med oss. Du finner ledare som ger dig frihet att utforska nya saker och ett team där kunskap delas öppet.

Kontakt/Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan med en presentation av dig själv samt CV till niklas.lerbrink@canon.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson:

Försäljningschef: Niklas Lerbrink, tel: 072-703 07 40

VD: Stefan Tiborson, tel: 073- 920 36 58

stefan.tiborson@canon.se

Välkommen med din ansökan!

Canon Business Center Norrköping

Söderleden 102

602 28 Norrköping

Kontakta gärna oss

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontaka oss via telefon eller e-post.
icon-phone
011-28 52 50

Snabbaste sättet att få hjälp.

info.norrkoping@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.