icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

SÄLJARE

Norrköping

SÄLJARE

OM TJÄNSTEN SOM AFFÄRSUTVECKLARE/­SÄLJARE

Ditt uppdrag blir att hjälpa våra kunder i sin fortsatta digitaliseringsresa. Du har en rådgivande roll hos våra kunder för att hjälpa dem att utveckla det mest effektiva arbetssättet inom våra affärsområden. Till din hjälp har du Canons produktportfölj samt ett team av specialister.

Vi söker alltid efter bra människor som passar in i vårt gäng. Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen en av de viktigaste personerna på denna resa. Vi tror du har ett par års erfarenhet av B2B försäljning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som säljare arbetar man med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara och tjänster. Du bokar dina besök själv och skapar nya samt upprätthåller och utvecklar befintliga kundrelationer.

”Vi har haft några år med stor framgång som inneburit att vi växt som bolag och har genomfört flera omställningar för att kunna anpassa vår ”portfölj” till dagens mer digitaliserade samhälle. Framåt så satsar vi för att ta större marknadsandelar och växa ännu mer inom området digitalisering.”

Din profil:

Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och mål fokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

• Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer    • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning  
• Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
• Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med

Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning även om det är en merit. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som har drivet och genomför insatsen.

Vi erbjuder Dig:

En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling – därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. All utbildning planeras utifrån din utveckling.

Kontakt / Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan med en presentation av dig själv samt CV till niklas.lerbrink@canon.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson:

Niklas Lerbrink, tel: 072-703 07 40

Försäljningschef, Canon Business Center Norrköping

Välkommen med din ansökan!

Canon Business Center Norrköping

Söderleden 102

602 28 Norrköping

Kontakta gärna oss

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontaka oss via telefon eller e-post.
icon-phone
011-28 52 50

Snabbaste sättet att få hjälp.

info.norrkoping@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.

Vi använder cookies

Vi gör det för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.