icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Dokumentscanners Hög hastighet i kompakt design

Dokumentscanners
Hög hastighet i kompakt design

Scanna och lagra dokument snabbt med en Canon dokumentscanner

Hemanvändare eller på resande fot? Oavsett så får du en trådlös och intuitiv scanningsupplevelse var som helst, när som helst. Våra servicecenter finns dessutom över hela Sverige, vilket gör att du får personlig service i en stad nära dig.

Upplev enkla men kraftfulla helhetslösningar inom scanners. När du söker en dokumentscanner är Canon Business Center ett säkert val, våra center finns i 30 svenska städer som Växjö, Helsingborg, Östersund och Stockholm. Med genuin kundservice och många års expertkunskap får du det bästa inom scanners för din arbetsplats. Välkommen att höra av dig till oss, så optimerar vi din dokumenthantering på riktigt.

Mobil scanner

Upptäck marknadsledande teknik som får plats i resväskan. Med en mobil dokumentscanner kan du scanna kontrakt och foton i hög upplösning. Den ultrakompakta designen och lätta vikten gör scannern perfekt för hemmet, resan eller kontoret. Beroende på vilken mobil dokumentscanner du väljer får du:

Bordsscanner

Enkelhet med fokus på design och innovation utmärker våra bordsscanners från Canon. Scanna dokument med imponerande bildkvalitet och höga inläsningshastigheter, där du får noggrann färgbildsbearbetning och hög prestanda.

Behöver du en kraftfull A3-scanner eller en ultratunn scanner med inbyggd Wi-Fi? Hos oss hittar du bordsscanners som är framtagna för alla behov. Vi erbjuder modeller med funktioner som:

Canon Business Center är din trygga specialist på scannerlösningar för företag och hemmakontor. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetsflödet, öka produktionen och göra dokumenthanteringen smidigare. Våra center finns i 30 av Sveriges största städer, här får du alltid rådgivning och hjälp att installera din utrustning. Kontakta oss via mail eller telefon.

Scanner för produktion

Canons rejäla produktionsscanners är perfekta för dig som arbetar på exempelvis centrala huvudkontor eller reproföretag. Utforska våra intelligenta imageFORMULA- enheter som är optimerade för krävande jobb med stora volymer. Förutom frontmatad design för enkel komfort, erbjuder våra produktionsscanners funktioner som:

Trygga serviceavtal

Trygga serviceavtal

Med alla köp av skrivare följer förmånliga serviceavtal, så att du slipper överraskningar och kan fokusera på det som är viktigt.

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.