icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Enklare Dokumenthantering

Enklare
Dokumenthantering

Dokumenthantering – Gör företaget mer framgångsrikt med ett effektivt informationsflöde

Ett automatiskt arbetsflöde säkerställer effektiv dokumenthantering i alla affärsprocesser och åtkomstkontrollen garanterar att endast rätt personer har tillgång till känslig information.

Canon arbetar aktivt för att hjälpa företag att effektivisera och automatisera arbetsflöden. Vi levererar och implementerar dokumenthanteringslösningar anpassade till dina arbetsprocesser. Därmed kan ditt företag arbeta mer effektivt, säkert och på ett strukturerat sätt med de dokument som finns i organisationen.

Vi ser till att dokument tas om hand under hela dokumentlivscykeln, från skapande till distribution, redigering och arkivering.

Med Canons molnbaserade dokumentarkiv finns allt tillgängligt varsomhelst och närsomhelst, vilket innebär att alla medarbetare lätt kan plocka fram rätt dokument vid rätt tillfälle, oavsett var någonstans de befinner sig.

Vårt dokumenthanteringssystem kan implementeras såväl lokalt på en server som i en molntjänst.

Canons smarta informations- och dokumentationstjänster tryggar företagets dokumentation, förenklar och effektiviserar era arbetsprocesser – vilket i slutänden frigör tid som annars bland annat går till att söka efter dokument eller hitta rätt person för att få ett specifikt dokument mejlat.

Behöver du öppna en fil som din dator inte kan öppna? Inga problem, med en gemensam arkiveringslösning kan dokument lagras i 300 olika filformat. Inga specialprogram krävs för att alla medarbetare ska kunna öppna alla dokument.

Nu kan du släppa oron för företagets dokumentation eller funderingarna över hur de ska systematiseras – och istället lägga resurserna där de bäst behövs.

Kontakta oss!

Kontakta oss!

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig med en lösning för fakturahantering som passar dina behov och möjligheter!

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.