icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Scan Services

Scan
Services

Canons Scan Services erbjuder scanningstjänster för dokument- och affärsprocesser – så att man kan kapa och kontrollera kostnaderna men även öka produktiviteten utan att störa befintlig verksamhet.

Vi hjälper dig att bli digital direkt!

Många företag upplever att digitaliseringsprojekt stoppas eller tar för lång tid eftersom jobbet blir för omfattande. Den befintliga mängden dokument i företaget som är relaterade till arkiv kan exempelvis vara för stor för att prioritera projekten.

Outsourcing av scanning är ett smart och effektivt sätt att lösa detta problem. Att ta hjälp av en professionell partner som tillhandahåller resurser, teknik och beprövande processer för olika typer av scanningsuppdrag spar företaget både tid och resurser.

Kunder kan välja att antingen outsourca en hel dokumentintensiv process till Canon löpande eller som en engångstjänst. Canons Scan Services tar hand om uppgifter i arbetsflödet som kräver manuell insats – att scanna, validera, kontrollera, sammanföra, analysera och rapportera.

Canon hjälper till med personal, teknik samt att utföra jobbet på plats hos våra kunder, i deras lokaler eller i någon av våra outsourcing-centers runt om i Europa.

Det är affärskritiskt att informationen är tillgänglig inom organisationen oavsett varifrån man utför sitt arbete. Med våra molnbaserade dokumentarkiv har du och dina kollegor all information och alla dokument säkert arkiverade men tillgängliga och sökbara på vilken enhet som helst och var helst ni befinner er.

Med Canons Scan Services tjänst hjälper vi er att bli digitala direkt. Vi kan exempelvis ta hand om arkivet som ni inte hunnit scanna in eller ta hand om en manuell, repetitiv process och frigöra tid hos de anställda så de istället kan arbeta med mer värdeskapande uppgifter som hjälper till att utveckla verksamheten.

Informationshantering

Canon tillhandahåller lösningar som gör att du kan digitalisera och automatisera informationsflödet mellan system och ta bort manuella processer.

Upprepade förlopp där hantering av order, fakturor eller formulär hanteras är typiska exempel där Canon hjälper kunder att digitalisera och automatisera.

Smidiga rutiner för exempelvis hantering av fakturor eller kontrakt gör att du kan scanna dina dokument direkt till rätt mapp eller lyfta informationen rätt in i affärssystemet. Allt är dessutom sökbart och du kan omedelbart hämta det dokument du vill ha, utan att behöva leta.

Canons processautomationslösningar kommer att optimera kvalitet och resursanvändning i viktiga affärsprocesser samt bidra till att öka produktiviteten, förbättra lönsamheten och sänka kostnaderna.

Många människor arbetar idag i en zon mellan digitala system och manuella processer där de spenderar mycket tid på att stansa data från dokument till affärssystem. Snabb och säker hantering av extern affärsinformation är avgörande för att effektivisera informationsflödet i samband med kärnverksamheter som orderhantering, leverantörsuppföljning, leveransavstämning och kundservice.

Med Canons lösning behöver du inte oroa dig för att känslig information kommer på avvägar. All hantering av dokument finns registrerad och allt kan lätt spåras.

Vi erbjuder:

  • icon-check-circle Ett effektivt dokumenthanteringssystem med kraftfulla funktioner – förvandla hur du hanterar och delar affärsdokument.
  • icon-check-circle Att fånga papper eller digitala dokument snabbt och enkelt och därigenom öka produktiviteten genom att minska tidskrävande administrativa processer.
  • icon-check-circle Avancerade åtkomstkontroller, behörighetsrättigheter och åtgärder mot sabotage, vilket skyddar din information.

Vårt dokumenthanteringssystem levererar en webbaserad åtkomst i realtid och är byggt för att passa alla organisationer. Systemet är en flexibel, skalbar lösning utformad för att passa organisationer av alla storlekar. Från en serverimplementation på plats till molnbaserade alternativ.

Nu kan dina medarbetare få den information de behöver när som helst, var som helst och på ett säkert sätt.

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.