Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Canon Business Center Örebro

Vi på Canon Business Center Örebro hjälper dig gärna att effektivisera ditt arbete med hjälp av Canons breda sortiment av dokument- och utskriftslösningar.

KONTAKT
TEL:
019-673 20 00
FAX: 019-673 20 10
info.orebro@canon.se

Kontakta oss och boka en tid för en demonstration av våra innovativa affärslösningar som innefattar både dokumenthantering, scanners, mjukvara och skrivare för kontor.

Vi har en mängd olika skrivare för kontoret, mindre, större, snabbare, tystare eller kanske är det hållbarhet och miljö som väger tyngst för just ert företag.

Vi har också mjukvarulösningar som gör att utskriftsrelaterade supportärenden minskar eller försvinner helt, som gör det lätt att arbeta mobilt och få tillgång till skrivare och arkivering lika lätt ute på stan som inne på kontoret, lösningar som gör att ni kan spara både papper och energi.

Det kanske är hantering av fakturor som är din största huvudvärk. Tar det för lång tid att få in samt processa underlag för fakturering. Med vår lösning för fakturahantering så eliminerar vi en hel del av de problem som ofta uppstår i mindre effektiva arbetsprocesser.

Analoga dokumentflöden är ofta ett område som skapar problem på sikt. Sökning efter dokument tar tid och skapar stress. I vissa situationer kan det vara så att beslut fattas utan att ha tillgång till all dokumentation som är relevant på grund av att det inte hittas i tid eller hittas överhuvudtaget. Allt detta kan elimineras tack vare skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till just era specifika utmaningar och förutsättningar.

Vi vet dock att acceptans av förändringar många gånger är den största utmaningen vid installation av nya lösningar. Vi är väl medvetna om det och arbetar tillsammans med våra kunder för att se till att personal lär sig, accepterar och förespråkar nya sätt att arbeta på.

Service på våra maskiner sker lokalt härifrån Örebro, det är viktigt för oss att alltid finnas nära kunden.

Ring (019-673 20 00) eller mejla (info.orebro@canon.se) oss om du vill diskutera olika möjligheter eller kanske redan idag önskar ett förslag gällande digitalisering av arbetsprocesser, dokumenthantering eller lösning för utskrifter.

ÖPPETTIDER
Vardagar 08-17

ADRESS
Canon Business Center Örebro
Radiatorvägen 15 (Aspholmen)
702 27 Örebro

Hitta till oss

Vägbeskrivning

Har du frågor eller undrar du över priser?

Kontakta oss och få svar inom 48 timmar. Du kan också nå oss på 087 44 85 00 för ännu snabbare hjälp.

Läs mer i vår integritetspolicy om hur Canon Business Center hanterar personuppgifter.