icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Outsourcing av dokumentprocesser

Outsourcing
av dokumentprocesser

Få ut mer av ditt affärssystem och få en samlad struktur och översikt av alla företagets olika dokument.

Tjänster för outsourcing av dokument hjälper till att optimera, effektivisera och i slutändan transformera kritiska affärsprocesser genom ett automatiserat arbetsflöde och digitaliserade data.

Från traditionella dokumenttjänster, såsom centraliserad utskrifts- och dokumenthantering till helt automatiserad datainsamling, bearbetning och utskriftshantering. Vi erbjuder flexibla tjänster som är utformade för att förbättra processeffektiviteten.

Fördelar

  • icon-check-circle Slipp tidskrävande rekrytering
  • icon-check-circle Minimal introduktionsperiod
  • icon-check-circle Minimera felprocent
  • icon-check-circle Kort projekttid
  • icon-check-circle Låt någon annan sköta flytten

Med våra företagstjänster får du:

Canons företagstjänster – förbättrar affärsinformation och processer för behandling av dokument. Genom att ta ansvar för ett antal processer kan vi driva, optimera och förbättra våra kunders verksamheter.

Detta minskar även driftskostnaderna, ökar produktiviteten och säkerställer dokumentsäkerhet och efterlevnad av lagar och regler.
Canon Business Centers kundteam – består av mycket erfarna experter som ger råd, bygger lösningar och levererar outsourcade tjänster till företag för att hjälpa till med informations- och dokumenthantering.

Genom att förstå kundernas behov skräddarsyr vi våra tjänster för varje unikt företag och deras individuella utmaningar.

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.