icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Avtalshantering med digital signering

Avtalshantering
med digital signering

Automatisera hela ditt avtalsflöde – digital avtalshantering när den är som bäst, med stöd för e-signering

Ta fram, signera, arkivera och analysera dina avtal. Allt i en tjänst.

Vår tjänst och allt-i-ett-plattform är utformad för att skapa ett helt automatiserat avtalsflöde, oavsett varifrån du arbetar.

Letande efter dokument tar de facto upp en ansenlig tid av en persons totala arbetstid. Med Canons digitala tjänst där dokument och filer sparas på ett gemensamt sätt blir det enkelt, sökbart och överskådligt för alla medarbetare. Dessutom kan dina medarbetare få all information från vilken enhet som helst och från vilken plats som helst. Inget mer mejlande för att få dokument skickade när man är på kundbesök eller på ett annat kontor – win-win för både den enskilde medarbetaren och företaget.

Med tekniken in i framtiden

Dagens affärsrelationer är digitala och det digitala mötet blir allt mer vårt nya sätt att träffas i många sammanhang, inte mist de affärsmässiga. I takt med att utvecklingen går blixtsnabbt inom digitalisering ställer det ökade krav på företagen att se till att man arbetar digitalt fullt ut.

Vi hjälper dig med att få en fullständig översikt och kontroll över alla avtal som hanteras i företaget genom ett enkelt molnbaserat kontraktsarkiv.

  • icon-check-circle Automatiskt meddelande och arbetsflöde borgar för att förfallodagar, omförhandlingar och annan viktig information relaterad till avtalen hanteras korrekt. Därmed minskar risken för merkostnader vid förfallodagen.
  • icon-check-circle Du kan sortera, gruppera och söka efter avtal på dina angivna parametrar, såsom omförhandlingsdatum, geografi, kundnummer eller kontraktsägare.

Varför kontraktsarkiv?

Att ha ett avtalsarkiv med arbetsflöde och aviseringar när bland annat avtal närmar sig förnyelse ger dig ännu bättre kontroll över företagskritiska processer.

Elektroniska signaturer är ett viktigt verktyg på vägen mot att bli helt digitala. Stora delar av både den offentliga och privata sektorn har redan börjat använda sådana lösningar. En säker och användarvänlig signeringslösning förenklar, förbättrar och effektiviserar hur du hanterar avtal.

Med Canons e-signeringstjänst…

…skickar du ut dokument för signering, samlar in signaturer från alla relevanta parter på alla typer av enheter samt samlar in, lagrar och säkrar det försignerade dokumentet.

Spårning ger insikt om var i processen dokumentet är och skräddarsydda arbetsflöden i signeringsplattformen säkerställer effektivitet under hela processen.

Har du frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Läs vår integritetspolicy om hur vi hanterar personuppgifter.