icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Om visselblåsarlagen

En ny visselblåsarlag började gälla den 17 december 2021. Enligt lagen ska man kunna larma om missförhållanden både på en arbetsplats och till en myndighet. Lagen har gällt för offentliga arbetsgivare med minst 50 anställda och privata arbetsgivare med minst 250 anställda sedan 2022. Från den 17 december, 2023 började kravet även gälla för privata arbetsgivare med minst 50 anställda att ha en intern visselblåsarfunktion på plats.

Varmt välkommen till Canon och Fondias webinar den 13 mars kl 12.00 -12.45, om uppdateringen kring visselblåsarlagen och vad man som organisation behöver tänka på. Under webinariet kommer vi att ge dig information om vad som förändrades den 17:e december, vad ni som organisation behöver planera för samt hur man skulle kunna bygga en digital kanal för denna process. Varmt välkomna att anmäla er på länken nedan.


Om Fondia

Fondia Legal Services är en affärsjuridisk fullservicebyrå med jurister som brinner för att ge värdeskapande och konkret juridisk rådgivning, både i form av traditionell rådgivning och genom mer långsiktiga proaktiva lösningar såsom våra tjänster Legal Department as a Service och Visselblåsning. Våra mer än 130 erfarna jurister finns i Sverige, Finland, Litauen och Estland.


Om du inte kan delta på webinaret men vill komma i kontakt med oss rörande visselblåsarlagen.

Kontakta Fondia för juridisk support

Kontakta Canon för hjälp med digitalt formulär för kanalen