icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

SÄLJARE

Skellefteå

SÄLJARE

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning?

Arbetsuppgifter
Är du en kvinna eller man med hög energi som är redo att ta dig an rollen som säljare på Canon i Skellefteå? Du kommer att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkter, mjukvaror & tjänster. Efter en grundlig introduktion förväntas du boka dina egna besök, skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Din profil
Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon fortsatt är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

Kvalifikationer: 

Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling – därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.  

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Urban Hedström på urban.hedstrom@canon.se

Ansök snarast då urval sker löpande.  

Välkommen med din ansökan!  

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort “att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Urban Hedström
Urban Hedström
Centerchef, Skellefteå

Canon Business Center Skellefteå

Magasinsgränd 4

931 32 Skellefteå

Kontakta gärna oss

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontaka oss via telefon eller e-post.
icon-phone
+46 (0) 87 44 85 00

Snabbaste sättet att få hjälp.

info.cbc@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.