icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Happy News – Låt dig inspireras!

Har du missat våra livesändningar av Happy News? Nu har du chansen att se dem igen.

Hållbara medarbetare ger hållbart företag

Glada medarbetare är produktiva medarbetare – så varför inte starta din morgon med lite glada nyheter?

Under 45 minuter bjuder vi på inspirationkonkreta tips och råd kring hur ni skapar – inte bara det hållbara företaget, utan även hållbara medarbetare. Med hjälp av Sofia Rasmussen, omvärldsanalytiker, kommer vi att slå hål på myter kring framtidens medarbetare och höra vad som är viktigt i dagens hybrida ledarskap. Våra kunder i studion berättar om de vinster som de gjort inom sina verksamheter, både på kort och lång sikt.

Vi kommer även att prata om ämnet som gör många företag nervösa – säkerhet. Canon EMEA’s säkerhetsexpert Quentyn Taylor kommer att bjuda på roliga anekdoter och ge konkreta tips och lösningar på de säkerhetsutmaningar som finns idag.

Samarbeta effektivt på distans

Under 45 minuter kommer vi att diskutera och lyssna på hur olika företag tar sig an utmaningar gällande de fysiska arbetsplatserna, nya sätt att samarbeta säkert, och se de möjligheter som faktiskt kommer ur denna nya verklighet. Med oss i studion har vi bland andra Ami Hemviken, beteendevetare och författare, Jeanette Almén, Ekonomichef på Elvbygg AB samt experter från Canon. Du får ta del av erfarenheter samt höra vad konkreta lösningar kan göra skillnad för just ditt företag.

Vi hoppas att du får insikter och inspiration som utvecklar dig och din verksamhet och gör er arbetsplats lite gladare – avsett var arbetsplatsen är.

Digitalisera mera

På kort tid har många företag ställts in för nya utmaningar. För en del handlar det om att arbeta digitalt och på distans, för andra att utnyttja digitalisering för att lösa problem och ställa om verksamheten. Det är inte nu det är läge att stå still – ta vara på tiden och var i framkant när vändningen kommer. 

Sakkunniga gäster berättar om möjligheter med digitalisering och ger konkreta tips på hur du kan implementera områden såsom t.ex. robotics och molnlösningar i din verksamhet. Framför allt får du höra av andra företag vad de har gjort och den positiva påverkan på deras verksamhet. I studion möter du bland annat Mats Rehnqvist, CIO Rejlers Sverige, där han berättar mer om hur de dragit nytta av digitalisering. Jonas Hammarberg delar med sig av sina insikter kring digitalisering.

Nu handlar det inte om att förutspå framtiden utan nu handlar det om att förbereda sig på framtiden!

Vi använder cookies

Vi gör det för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.