Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Låt dig inspireras!

Missade du vårens sändning av Happy News? Nu har du chansen att se hela sändningen igen.

 

Glada medarbetare är produktiva medarbetare - så varför inte starta din morgon med lite glada nyheter?

 

Under 45 minuter bjuder vi på inspiration, konkreta tips och råd kring hur ni skapar - inte bara det hållbara företaget, utan även hållbara medarbetare. Med hjälp av Sofia Rasmussen, omvärldsanalytiker, kommer vi att slå hål på myter kring framtidens medarbetare och höra vad som är viktigt i dagens hybrida ledarskap. Våra kunder i studion berättar om de vinster som de gjort inom sina verksamheter, både på kort och lång sikt.

 

Vi kommer även att prata om ämnet som gör många företag nervösa - säkerhet. Canon EMEA’s säkerhetsexpert Quentyn Taylor kommer att bjuda på roliga anekdoter och ge konkreta tips och lösningar på de säkerhetsutmaningar som finns idag.

 

Se inspelningen om Hållbara medarbetare nedan

 

Missa inte chansen till mer inspiration! Här kan du se höstens inspelning av Happy News.

 

Vi hoppas att du får insikter och inspiration som utvecklar dig och din verksamhet och gör er arbetsplats lite gladare – avsett var arbetsplatsen är.

 

Under 45 minuter kommer vi att diskutera och lyssna på hur olika företag tar sig an utmaningar gällande de fysiska arbetsplatserna, nya sätt att samarbeta säkert, och se de möjligheter som faktiskt kommer ur denna nya verklighet. Med oss i studion har vi bland andra Ami Hemviken, beteendevetare och författare, Jeanette Almén, Ekonomichef på Elvbygg AB samt experter från Canon. Du får ta del av erfarenheter samt höra vad konkreta lösningar kan göra skillnad för just ditt företag.

Se vårens Happy News: Hållbara medarbetare

Fyll i din e-post för att kunna se inspelningen.

Se höstens Happy News: Samarbete - på distans

Fyll i din e-post för att kunna se inspelningen.