icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Happy News – låt dig inspireras!

Har du missat våra livesändningar av Happy News? Nu har du chansen att se dem igen.

Bildkollage av frukter, träningsredskap och kontor i inspirerande känsla med texten "Happy News".

Det hybrida kontoret är här och vi behöver träffas!

Vikten av att träffa människor är bara en av de saker vi tar upp i den fjärde upplagan av Happy News. Vi kommer också prata om fördelar med att ha flera olika arbetsplatser, möjligheterna med nya kontor och arbetssätt samt nya sätt att tänka och en massa annat.

Vi tittar på det hybrida kontoret i praktiken och berör ämnen som hjälper oss att vara effektiva, produktiva på ett säkert sätt samtidigt som du drar nytta av fördelen med en stark gemenskap.

Med oss i studion kommer vi bland andra ha Emma Frans (författare och epidemiolog, känd från TV, podd och sociala media), tidningen Chef berättar intressanta insikter från undersökning och företag som redan tagit sig an det ”nya” sättet att arbeta eller redan tagit de steg som behövs för att kunna jobba obehindrat trots sjukskrivningar.

Vi får också en uppdatering gällande säkerhetsläget av Canons egen säkerhetsguru Quentyn Taylor.Bildkollage av glada människor, växter och glad hund i inspirerande känsla med texten "Happy News".

Hållbara medarbetare ger hållbart företag

Glada medarbetare är produktiva medarbetare – så varför inte starta din morgon med lite glada nyheter?

Under 45 minuter bjuder vi på inspirationkonkreta tips och råd kring hur ni skapar – inte bara det hållbara företaget, utan även hållbara medarbetare. Med hjälp av Sofia Rasmussen, omvärldsanalytiker, kommer vi att slå hål på myter kring framtidens medarbetare och höra vad som är viktigt i dagens hybrida ledarskap. Våra kunder i studion berättar om de vinster som de gjort inom sina verksamheter, både på kort och lång sikt.

Vi kommer även att prata om ämnet som gör många företag nervösa – säkerhet. Canon EMEA’s säkerhetsexpert Quentyn Taylor kommer att bjuda på roliga anekdoter och ge konkreta tips och lösningar på de säkerhetsutmaningar som finns idag.

Bildkollage av höstlöv och personer som jobbar i lugna miljöer inspirerande känsla med texten "Happy News".

Samarbeta effektivt på distans

Under 45 minuter kommer vi att diskutera och lyssna på hur olika företag tar sig an utmaningar gällande de fysiska arbetsplatserna, nya sätt att samarbeta säkert, och se de möjligheter som faktiskt kommer ur denna nya verklighet. Med oss i studion har vi bland andra Ami Hemviken, beteendevetare och författare, Jeanette Almén, Ekonomichef på Elvbygg AB samt experter från Canon. Du får ta del av erfarenheter samt höra vad konkreta lösningar kan göra skillnad för just ditt företag.

Vi hoppas att du får insikter och inspiration som utvecklar dig och din verksamhet och gör er arbetsplats lite gladare – avsett var arbetsplatsen är.

Bildkollage av växter, robotar och glada barn i inspirerande känsla med texten "Happy News".

Digitalisera mera

På kort tid har många företag ställts in för nya utmaningar. För en del handlar det om att arbeta digitalt och på distans, för andra att utnyttja digitalisering för att lösa problem och ställa om verksamheten. Det är inte nu det är läge att stå still – ta vara på tiden och var i framkant när vändningen kommer. 

Sakkunniga gäster berättar om möjligheter med digitalisering och ger konkreta tips på hur du kan implementera områden såsom t.ex. robotics och molnlösningar i din verksamhet. Framför allt får du höra av andra företag vad de har gjort och den positiva påverkan på deras verksamhet. I studion möter du bland annat Mats Rehnqvist, CIO Rejlers Sverige, där han berättar mer om hur de dragit nytta av digitalisering. Jonas Hammarberg delar med sig av sina insikter kring digitalisering.

Nu handlar det inte om att förutspå framtiden utan nu handlar det om att förbereda sig på framtiden!