icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

ElonGroup och CAnon

ingår samarbete

ElonGroup och CAnon

Elon Group

Elon Group har under en tid genomfört en upphandling gällande skrivare, multifunktionella produkter samt en tillhörande mjukvara som bidrar till en säker och effektiv utskriftsmiljö. Upphandlingen omfattade hårdvara, mjukvararikstäckande service samt att leverantören skulle uppfylla Elons högt ställda krav gällande miljö och hållbarhet. Efter en noga utvärdering har valet fallit på Canon.

Elon Group har installerat ett antal skrivare och uniFlow (en mjukvara som bl.a. erbjuder säker utskrift, kostnadskontroll, mobil utskrift, follow-me, m.m.) Nu lanseras detta till samtliga butiker. Fr.o.m. nu har samtliga Elonbutiker rätt att avropa produkter och lösningar till samma fördelaktiga villkor.

Avrop och kontakt sker via Canon Business Center i Örebro och vår ansvariga Hannes Lindgren (hannes.lindgren@canon.se alt. 070-4732013). Ni kan självklart även kontakta Anders Norén på Elon Group om ni har några frågor.

Kort beskrivning av Canon

Canon är ett japanskt företag som grundades år 1937 som säljer en rad produkter och tjänster inom innovativ bildhantering såsom digitala kameror, bläck-, laserskrivare och professionella skrivare för företag och hemanvändare. Försäljning och service i Sverige sker via Canon Business Center som är en rikstäckande organisation.

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. Oavsett om du söker efter kontorsskrivare, skrivare till kassasystem, scanners eller mjukvara för snabbare dokumenthantering.

Vi vet att små förändringar kan innebära stora förbättringar.

Produkter

Produkterna är anpassade för att passa butikernas verksamhet både gällande era kassor och back-office. Vi erbjuder även uniFlow som är en mjukvara för en säker utskriftshantering.

Trygga Serviceavtal

Med alla skrivare ingår förmånliga serviceavtal, så att du slipper överraskningar och kan fokusera på det som är viktigt. Med paketet Canon Smart Service får du sinnesro och utrustning som är i gott skick. För en fast månadskostnad ingår allt från installation av enheten till regelbundet underhåll av tekniker – tryggt, enkelt och smidigt.

Låter det intressant?

Kontakta Canon Business Center Örebro och ansvarige direkt med uppgifterna nedan.
icon-phone
+46 (0)70-473 20 13

Snabbaste sättet att få hjälp.

Hannes.Lindgren@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.


Vi använder cookies

Vi gör det för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.