icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

ElonGroup och CAnon

ingår samarbete

ElonGroup och CAnon

Elon Group

Elon Group har ett centralt upphandlat samarbetsavtal gällande skrivare, multifunktionella produkter samt tillhörande mjukvara som bidrar till en säker och effektiv utskriftsmiljö. Avtalet omfattar hårdvara, mjukvararikstäckande service samt att leverantören skall uppfylla Elons högt ställda krav gällande miljö och hållbarhet.

Avrop och kontakt sker via Canon Business Center i Örebro och vår ansvariga Hannes Lindgren (hannes.lindgren@canon.se alt. 070-4732013). Ni är även välkomna att kontakta Tommy Nähl på Elon Group om ni har några frågor gällande samarbetet.

Kort beskrivning av Canon

Canon är ett japanskt företag som grundades år 1937 som säljer en rad produkter och tjänster inom innovativ bildhantering såsom digitala kameror, bläck-, laserskrivare och professionella skrivare för företag och hemanvändare. Försäljning och service i Sverige sker via Canon Business Center som är en rikstäckande organisation.

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. Oavsett om du söker efter kontorsskrivare, skrivare till kassasystem, scanners eller mjukvara för snabbare dokumenthantering.

Vi vet av egen erfarenhet att små förändringar kan innebära stora förbättringar.

Produkter

Produkterna är anpassade för att passa butikernas verksamhet både gällande kassa samt backoffice. Det är A3 såväl som A4 skrivare för utskrift i både färg och svartvitt samt multifunktionella enheter inom alla olika segment. Vi erbjuder även UniFLOW som är en molnbaserad lösning för flyttbar och säker utskrift med ID vid maskinen via tagg, kod eller kort.

Trygga Serviceavtal

Med paketet Canon Smart Service får du sinnesro och utrustning som är i gott skick. För en fast månadskostnad ingår allt ifrån installation av enheten till regelbundet underhåll av tekniker – tryggt, enkelt och smidigt.

Låter det intressant?

Kontakta Canon Business Center Örebro och ansvarige direkt med uppgifterna nedan.
icon-phone
+46 (0)70-473 20 13

Snabbaste sättet att få hjälp.

Hannes.Lindgren@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.