Smarta dumheter

I genomsnitt ägnar vi 2,5 timmar varje vecka åt att leta efter dåligt namngivna dokument. Det låter kanske som ett skämt, men det är sant. Och det är bara ett exempel på en av många smarta dumheter som förekommer på kontor runt om i Sverige idag. Smarta, eftersom tanken bakom ofta är god. Tyvärr blir resultatet inte alltid som man tänkt.

Skratta åt eländet tillsammans med Jakob Öqvist i filmerna nedan. Och hör gärna av dig till oss, vi har massa smarta lösningar som hjälper dig att undvika dumheterna.

Filmer

Ladda ned dokumentismguider

Dokumentismguide #1

Vi vet att det är svårt att byta rutiner. Därför har vi, tillsammans med Psykologifabriken, skapat en guide som förklarar hur du skaffar bättre vanor och lyckas genomföra förändringar

Ladda ned (0.7 mb)

Dokumentismguide #2

Skjuter du också upp saker ibland och tycker att det är svårt att komma ikapp? Canon och Psykologifabriken har tagit reda på de fem vanligaste produktivitetsfällorna och hur du undviker dem - och får saker gjorda i tid.

Ladda ned (1.1 mb)

Dokumentismguide #3

Ständig uppkoppling innebär inte bara att vi har lättare att göra våra jobb, utan också att vi utsätter oss för helt nya källor till stress. Tillsammans med Psykologifabriken delar vi enkla lösningar till fyra av vardagens vanligaste stressfällor.

Ladda ned (1.1 mb)

Fyll i din e-post för att ladda ner dokumentismguiden.

Lösningar

För att göra kontoret mer produktivt krävs rätt kombination av innovativa maskiner, mjukvara, tjänster och service. Och vi hjälper dig mer än gärna att hitta det du behöver.

Produkter för kontor
Kontorsmaskiner som gör dig bättre på det du gör
Produkter för kontor
Kontorsmaskiner som gör dig bättre på det du gör
Produkter för kontor
Kontorsmaskiner som gör dig bättre på det du gör