Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Dokumentismen i praktiken

Vi på Canon Business Center hjälper gärna till med att hitta bättre arbetssätt och skapa bättre flyt på kontoret. Till exempel kan vi hjälpa er att få ut så mycket som möjligt av ert affärssystem och ordna så att alla avtal arkiveras på samma ställe. Små förändringar som skapar stora förbättringar, helt enkelt.

Ordning och reda sparar tid – och dessutom pengar. Fakturorna hamnar rätt direkt, du får bättre cash flow och har full koll på alla avtal. Tänk att aldrig missa en deadline för uppsägning igen, till exempel. Och Dokumentismen handlar inte om att investera i dyra system som inte används fullt ut, utan om att införa förbättringar som revolutionerar verksamheten med små medel.

När det gäller Dokumentismen är det viktigt att gå grundligt tillväga. Därför analyserar vi ditt företag ordentligt för att kunna ge bästa möjliga svar på hur du ska organisera dina dokument.

Det är viktigt att göra saker och ting ordentligt. Vi grundar alla förbättringar på era behov och hur er vardag ser ut. Sedan genomför vi alla förbättringar grundligt i flera steg: 

1. FÖRSTUDIE
Vi börjar med att utforska era utmaningar och målsättningar. Sedan bearbetar vi insikterna vi samlat in – och som utomstående experter på kontorsrutiner och -processer upptäcker vi ofta många möjliga förbättringsområden. 

2. FÖRSLAG PÅ FÖRBÄTTRINGAR
Därefter presenterar vi förslag och förklarar hur det hjälper dig att nå dina mål. Dessutom diskuterar vi oss fram till en plan för förändringsarbetet för att sätta fokus på rätt saker.

3. IMPLEMENTERING
Nästa steg är själva genomförandet. Och vi stöttar dig hela vägen. Vi installerar system och program, utbildar personalen, fastställer rutiner och bidrar med rådgivning. 

4. ALLT SKA FUNGERA
Våra olika tjänster och serviceerbjudanden gör att du kan vara säker på att allt fungerar som det ska – länge. Till exempel sköter vi uppföljning och kontroll online, vilket gör att vi ofta kan lösa problemen innan du ens märker att de varit på väg att uppstå. 

5. VIDAREUTVECKLING
Vi tycker att det är viktigt att ses och följa upp arbetet för att se hur allt funkar. Bra idéer dyker ofta upp när man börjat inse fördelarna med smartare arbetssätt. Och kanske gör det att det snart är dags sätta nya mål?