Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Läs mer om och anmäl dig till Canons serie av webbinarier

Under våren och sommaren håller Canon en serie webbinarier med olika teman. Läs mer och anmäl dig nedan.

Lär dig mer om digital fakturahantering.

Vi hjälper dig att arbeta digitalt fullt ut. I det arbetet är faktureringen kritisk. Tänk dig ett komplett webbaserat fakturahanteringssystem med arkiv. Enkelt och effektivt kan inkommande fakturor hanteras oavsett varifrån dina anställda väljer att jobba.

Välkommen till ett kostnadsfritt 30 minuters webinar.

Anmäl dig här:

11 juni kl. 09.00
____________________________________________________________________________________________________________

Effektivisera er avtalshantering med digital signering.

Vill du få hjälp med din onboarding av nyanställda och nya kunder, få sänkta kostnader, spara tid, få påminnelser och slippa hantera pappersavtal?

Då ska du lyssna in på Canons webinar i ämnet Effektiv och digital avtalshantering.

Anmäl dig till något av följande datum:

28 maj 9.00 - 9.30

9 juni 9.00 - 9.30


Säkra dina dokumentutskrifter "från tangentbord till papperskorg".

Idag arbetar allt fler från olika ställen och att ha en säker miljö för att skicka, hantera och skriva ut dokument är företagskritiskt. Har du koll på vilka hot det finns kring dataförlust, både elektroniskt och fysiskt? Och framför allt, vad finns det för lösningar för att hantera och minimera dessa utmaningar.

Anmäl dig:

27 maj 9.00 - 9.30 


Digitalisering

Vill du problemfritt komma åt informationen som du tidigare hade tillgång till på kontoret? Idag kanske du distansarbetar och behöver få åtkomst till viktiga dokument.

Slå slag i saken och säkerställ att allt från orderhantering, återsökning, företagets digitala arkiv samt dina och dina kollegors sparade dokument nås på ett smart, effektivt och säkert sätt.

Du kan öka både produktiviteten och effektiviteten bara genom att ta ett litet steg till på din digitala resa. Och vet du? Det skapar både konkurrensfördelar och gladare medarbetare!

Anmäl dig till något av följande datum: 

TBA


Den digitala medarbetaren

Hur kan du utveckla din verksamhet genom att använda ny teknik kring digitalisering, automatisering och RPA (Robotics Process Automation) för att säkra din framtid och nå dina verksamhetsmål? 

Företag idag måste påbörja en digital transformation för att kunna hantera de utmaningar och möjligheter som finns. Digitalisering av innehåll och införande av Robotics gör ditt företag mer konkurrenskraftigt, smidigt och lönsamt. Vi kan dock inte bortse ifrån att gamla rutiner fortfarande kommer att finnas och behovet av fysiska papper försvinner inte men det handlar om hur du kan arbeta effektivt med dem.

Anmäl dig här: 

24 juni 9.00 - 9.30


Framtidens försäljning för tryckerier.

Oavsett vad du säljer har kundens köpprocess förändrats från hur den såg ut för bara några år sedan. Dessutom står tryckindustrin inför stora utmaningar i form av minskningar i volymer och digitalisering. Branschen måste förändras och utvecklas för att vara ”en värdeskapare” för sina kunder. 

Detta seminarium tar upp de utmaningar som finns framåt men också lösningar på hur just du kan lyckas.

Anmäl dig här: 

3 juni 8.30 - 10.00

________________________________________________________________________

Vill du få koll på de senaste trenderna för dig som arbetar med att hjälpa organisationen med trycksaker?

I dessa tider kan behovet av att få ut kommunikationsmaterial snabbt, flexibelt och kostnadseffektivt öka lavinartat. Allt fler behöver kombinera både digital information och material med fysiska trycksaker och då är det viktigt att som organisation ligga steget före. Det kan vara allt från att förse kommunikationsavdelningen med informationsposters, till att snabbt och enkelt kunna skapa gatupratare och prospekts för mäklarbyråer eller varför inte marknadsföra veckans varor för lokala matvarubutiken. detta är ett interaktivt webinar och du har möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig här:  

10 juni 8.30 - 10.00
 


Hur kan du bli mer hållbar i din verksamhet och vad handlar egentligen cirkulär ekonomi om?

Att hållbarhet ligger högt på allas agenda är ingen nyhet men frågan kan vara hur ska jag som företagare kunna bli mer hållbar i min verksamhet? Många pratar om cirkulär ekonomi, vad innebär det egentligen och vad finns det för fördelar? 

Här får du inspiration och konkreta tips om de senaste trenderna inom hållbarhet och hur din organisation kan bidra till en cirkulär ekonomi. Ställer du krav på dina leverantörer? Kan dina inköp bli mer cirkulära? Lär dig mer om hur dina val kan vara ett bidrag till en mer cirkulär ekonomi.

Anmäl dig till något av följande datum:  

29 maj 9.00 - 9.30 

22 juni 9.00 - 9.30

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

för att få läsa mer kring hur våra kunder använder våra produkter och tjänster.

Vilket nyhetsbrev vill du prenumerera på?

Nyhetsbrev för Office Nyhetsbrev för Professional Print