Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

SERVICETEKNIKER VÄXJÖ

2020-11-10 11:18
Ort
Växjö
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker Servicetekniker till vårt kontor i Växjö.

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker är du en viktig länk i samspelet med våra kunder som ställer höga krav på service och support. Ditt arbete är omväxlande där du jobbar både inne på kontoret och ute på plats ute hos våra kunder. Inne på kontoret förbereder du för montage och installation. Ute hos våra kunder ansvarar du för arbetsuppgifter såsom:
 

  • Installation av maskiner (hårdvara och enklare mjukvara samt klienter på datorer).
  • Service, support samt enklare utbildning av våra maskiner.

 

Vi kan locka dig med internutbildning som tillhandahåller allt du behöver veta om produkter och IT, bonusmöjligheter, tjänstebil och inte minst att tillhöra ett glatt och positivt teknikergäng.

 

 

Din bakgrund och personlighet

För denna tjänst vill vi att du kan en del om IT och förstår grundläggande begrepp såsom ”serverinstallationer”, ”IP-adress”, kanske även ”SMTP” och liknande termer. Har du jobbat som servicetekniker inom samma eller liknande bransch ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samtidigt som du har ett utmärkt kundbemötande med hög social kompetens. Du är även logisk i ditt tänkande vilket gör det enklare för dig att felsöka tekniska problem.

Vi vill gärna att du har ett intresse av att utvecklas tillsammans med oss och vi med dig. Med det menar vi att du brinner för både din egen och företagets utveckling. Din arbetsmoral är hög och du slutför hellre dina arbetsuppgifter idag än att vänta till morgondagen. För tjänsten krävs körkort B så att du kan ta dig till våra kunder med vår servicebil. Då våra manualer ofta är skrivna på engelska måste du kunna läsa och förstå engelska. Tjänsten är på 100%, dagtid och placering på vårt kontor i Växjö.

Känner du dig träffad kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.

Information och kontakt

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med – alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon!

Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se, läsa mer här på sidan eller kontakta Ingela Abrahamsson på 073-920 39 34, ingela.abrahamsson@canon.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se  Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är den 24 november 2020.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.