icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Servicechef

Örebro

Servicechef

Är du tekniskt intresserad och vill komma till en tjänst som präglas av hög service och affärsmässighet? Trivs du i en roll där du är experten inom IT och där du får utveckla ditt eget team och serviceområde? Då kan du vara vår servicechef hos Canon Business Center i Örebro.

Canon är världens största skrivartillverkare och marknadsledare på copyprinters. Canon Business Center finns på 30 platser runt om i landet. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av dokument- och utskriftslösningar.

Om tjänsten:

Canon vill fortsätta utvecklas och växa på servicesidan. Därför letar vi nu en servicechef med högt IT-intresse och teknisk förståelse som brinner för service och goda kundrelationer. Här får du möjlighet att komma till en tjänst där du blir ansvarig för ditt serviceteam. Du blir en viktig länk mellan kunder och tjänsterna vi levererar. Du kommer att vidareutveckla vår serviceorganisation och stötta både kunder och medarbetare när det kommer till vår mjukvara. Du blir en del av presale, vilket innebär att du stöttar våra säljare med komplexa lösningsförslag för kunderna. Du kommer även att vara personalansvarig för våra servicetekniker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som servicechef består av att:

• Vidareutveckla och komplettera befintliga avtal
• Stötta säljarna i deras dagliga arbete och vid kundbesök inom mjukvaror
• Utveckla servicearbetet hos Canon

Sök tjänsten här!

Sök tjänsten här!

Vi ser fram emot din ansökan.

Personprofil:

Vi letar efter dig som är tekniskt intresserad och trivs i en serviceinriktad roll. Canon lever i ett ständigt flöde av nya produkter och tjänster vilket kräver ett stort mått av energi, men framför allt intresse att lära nytt och utbilda både kunder och kollegor. Du trivs i en rådgivande och stöttade roll där du får ligga nära affären. Därför tror vi att du har en stor grad av affärssinne och högt driv.

Övrigt:

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

Kontakt:

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation:

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vårt kontor ligger på Aspholmen i Örebro och vi har varit representerade i Länets kommuner sedan 40 år tillbaka. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter inom dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på över 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och vi är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden. Inom kedjan arbetar idag 500 personer.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här!

Sök tjänsten här!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Canon Business Center Örebro

Radiatorvägen 15 (Aspholmen)

702 27 Örebro

Kontakta gärna oss

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontaka oss via telefon eller e-post.
icon-phone
019-673 20 00

Snabbaste sättet att få hjälp.

info.orebro@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.

Vi använder cookies

Vi gör det för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.