Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Säljare till Östersund

2019-10-22 15:43
Ort
Östersund
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Canon Business Center Östersund söker ytterligare medarbetare som företagssäljare inom dokumenthantering.

Vi söker nu säljare som kommer att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösningar inom dokumenthantering. I vårt sortiment finns allt från enkla kopiatorer och skrivare till avancerad mjukvara.

Du sätter dig in i kundens behov, föreslår lösningar, genomför försäljning och utvecklar relationen. Dina kunder kommer vara små och medelstora företag och du kommer att jobba med nykundsbearbetning.

Du är en driven och framåtsträvande person, social och utåtriktad med ett stort mått av affärsmannaskap. Du är tävlingsinriktad och trivs med att få arbeta i frihet under ansvar. Du är en målmedveten person som vet att hög aktivitetsnivå ger bäst resultat. Du har grundläggande IT-kunskaper (Office-paketet), talar och skriver god svenska och har körkort för personbil.

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B och uppsökande försäljning.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet!

För frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Johan Nilsson på 070-568 86 80, johan.p.nilsson@canon.se alternativt centerchef Anders Hammarström på 070 – 698 51 63, anders.hammarstrom@canon.se

Vi hanterar ansökningar löpande, så välkommen att skicka in din ansökan idag.

Skicka din ansökan till johan.p.nilsson@canon.se Dela gärna detta inlägg vidare om du känner någon som skulle kunna vara intresserad av tjänsten.

Kontaktperson

Johan Nilsson
070-568 86 80
johan.p.nilsson@canon.se
Roll
Säljare