Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Säljare till Luleå

2019-03-18 09:50
Ort
Luleå
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning?

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Som medarbetare hos Canon innebär det att du blir utbildad så att du på ett professionellt sätt kan möta våra kunder och guida dom in i den digitala världen. Förhoppningsvis utvecklas du till en senior key account manager, säljchef eller växer kanske in i någon annan ledande befattning i vår organisation.

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss.

Din profil
Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer  
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning   
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med

Kvalifikationer: 

  • Gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet.
  • Det är meriterande om du har ett stort nätverk i Luleå med omnejd.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.  

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Patrik Svedlund på telefon 0920-238002. Ansök snarast då urval sker löpande.  

Välkommen med din ansökan!  

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. 

Kontaktperson

Patrik Svedlund
0920-238002
patrik.svedlund@canon.se
Roll
Säljare