icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Säljare till Sundsvall

Säljare till Sundsvall

Gillar du att göra affärer? Har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Arbetsuppgifter 
I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer. Du utgår från vårt kontor i Sundsvall och ingår i ett starkt team med sex Säljare. Det ingår ungefär 2-5 övernattningar / år.

”Det viktigaste är att vara lyhörd. Lyssna in vad det är kunderna efterfrågar.

Det bästa med mitt jobb är kundkontakten! Att få hjälpa kunderna att hitta rätt produkter för sina önskemål eller lösa situationen om det har uppstått problem.”

– Ingela Goode, Säljare

Vad förväntar vi oss av dig?
Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. I denna roll förväntar vi oss att du har några års erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder dig:
En fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling – därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling. Vi har även säljtävlingar och andra aktiviteter för att få engergi och ha roligt tillsammans.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Mats Nyberg på 070-639 95 93.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.  


Mats Nyberg
Mats Nyberg
Försäljningschef, Västernorrland

Canon Business Center Sundsvall

Kolvägen 19

852 29 Sundsvall

Kontakta gärna oss

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontaka oss via telefon eller e-post.
icon-phone
060-789 44 00

Snabbaste sättet att få hjälp.

info.sundsvall@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.

Vi använder cookies

Vi gör det för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.