Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Säljare rekryteras till Canon Business Center i Norrköping

2020-11-10 11:02
Ort
Norrköping
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Brinner du för att analysera och förstå kunders behov samt anpassa och ta fram unika kundlösningar? Då är rätt person för tjänsten som Säljare på Canon i Norrköping!

Vi skapar tillsammans med våra kunder professionella relationer som leder till långsiktiga samarbeten. I vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud ingår informationshantering, printlösningar, digitaliserings- och robotiseringstjänster. Kombinationen av ny teknologi och nya tjänster ger våra kunder ökad effektivisering av sina arbetsprocesser och möjligheten att förädla sina affärer, så att de är redo att möta morgondagen

Arbetsuppgifter
I rollen som Säljare på Canon blir din huvudsakliga uppgift att hjälpa våra kunder i sin fortsatta digitaliseringsresa. I ditt säljarbete kommer du ha tillgång till Canons starka produktportfölj som består av olika typer av kontorsmaskiner, mjukvaror och tjänster. Ett team av specialister kommer att stötta dig i produktkunskapsfrågor. Du har ett helhetsansvar för den kundplattform du arbetar med. Tjänsten handlar till stor del om att skapa nya kundrelationer, upprätthålla och utveckla befintliga kundkonton samt vara lyhörd för kundens behov och utmaningar.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Säljare på Canon Business Center i Norrköping ser vi att du tidigare har arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom liknande bransch. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av framgångsrik måluppfyllnad och lyckade försäljningsresultat. Tjänsten kräver god vana och erfarenhet av besöksbokning och kundbesök.

För att du ska trivas som Säljare hos Canon och nå de uppsatta målen ser vi att du är resultatorienterad, positiv och tävlingsinriktad. Du skapar och upprätthåller goda kundrelationer med hjälp av ditt förtroendeingivande sätt, genuina intresse för försäljning, din problemlösningsförmåga och ditt engagerade kundfokus. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska samt inneha B-körkort. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder Dig
Canon erbjuder dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och chansen att få arbeta med andra framgångsrika säljare i ett marknadsledande bolag där vi också prioriterar att ha kul på jobbet. Medarbetarna är grunden till vår framgång och utveckling, därför är ett av våra viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor där utbildningarna planeras och baseras på dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Canon Business Center i Norrköping med Experis AB. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att mejla rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på hanna.lindeberg@se.experis.com. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här!

 

Kontaktperson

Christian J Lindblad
0739-203650
christian.johnson@canon.se