icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Säljare

Örebro

Säljare

Är du tävlingsinriktad och har en vilja utöver det vanliga? Är du nyfiken, orädd och brinner för kickarna inom försäljning? Då kan du vara vår nya säljare hos Canon Business Center i Örebro.

Canon är världens största skrivartillverkare och marknadsledare på copyprinters. Canon Business Center finns på 30 platser runt om i landet. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av dokument- och utskriftslösningar.

Canon söker en målmedveten säljare som vill ta nästa steg i sin säljkarriär. Du erbjuds en tjänst där du får ansvara för hela försäljningsprocessen från första kontakt till avslut och uppföljning. Ditt primära fokus är att sälja in helhetslösningar inom copy/print med både installation, service och underhåll.

Inledningsvis är tjänsten främst fokuserad på nya kunder. Du får givetvis möjlighet att bygga vidare på de affärer du skapar och det är bara du själv som sätter gränser för hur långt du vill nå. Du kommer vara en del i ett säljteam där alla spelare har en viktig position. Du arbetar efter egen budget och rapporterar till försäljningschef.

Sök tjänsten nu!

Sök tjänsten nu!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som säljare är att:

• Aktivt bearbeta nya kunder per telefon/Linkedin/andra tillvägagångsätt
• Boka möten och träffa potentiella kunder
• Ta fram offerter/underlag
• Aktivitetsfrämjande möten med kunderna

Personprofil:

Här får du som har erfarenhet av företagsförsäljning sedan tidigare möjlighet att komma till ett företag med ett starkt varumärke. Vi söker dig som vet att du är en toppsäljare ut i fingerspetsarna. Det är meriterande med tidigare säljerfarenhet och teknisk bakgrund men rätt vilja och inställning väger tyngre. Du är lösningsfokuserad och ser en härlig utmaning med att kontakta kunder och driva processen framåt.

Stämmer du in på följande:

• Du är social, nyfiken och orädd
• Du har en vinnarmentalitet utöver det vanliga
• Du siktar alltid på att krossa dina mål
• Du älskar kickarna inom försäljning

Då kan du vara rätt person för att växa tillsammans med Canon och vi ser fram emot din ansökan.

Övrigt:

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

Kontakt:

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation:

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vårt kontor ligger på Aspholmen i Örebro och vi har varit representerade i länets kommuner sedan 40 år tillbaka. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter inom dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på över 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och vi är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på canonbusinesscenter.se och canon.se

Sökord: account manager, säljare, fältsäljare, försäljning, b2b

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här!

Sök tjänsten här!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Canon Business Center Örebro

Radiatorvägen 15 (Aspholmen)

702 27 Örebro

Kontakta gärna oss

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontaka oss via telefon eller e-post.
icon-phone
019-673 20 00

Snabbaste sättet att få hjälp.

info.orebro@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.

Vi använder cookies

Vi gör det för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.