Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

IT/Systemtekniker till Dalarna!

2020-08-03 11:08
Ort
Falun
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Har du ett genuint tekniskt intresse och tycker om ett både rörligt och omväxlande arbete? Trivs du dessutom med kundkontakt och att ofta vara ute på språng?

I rollen IT/Systemtekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra installationer och uppdateringar av våra mjukvaror och vara drivande i pre-sale tillsammans med ansvarig säljare för att utveckla både befintliga och nya kunder.

Du kommer att vara en nyckelperson i teamet och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att få bli en del av ett härligt och rutinerat gäng med brett tekniskt kunnande där du får utvecklas och lära dig mycket! Vi tillhandahåller internutbildningar och förutsättningar för att du ska lära dig allt om våra produkter.

Din profil
För att lyckas i den här rollen är din attityd och inställning allra viktigast, även om det också är av högsta vikt att du har ett stort tekniskt intresse. Du kommer successivt att bygga en kunskap att hantera löpande service men trivs också med kvalificerad problemlösning tillsammans med dina kollegor. På Canon är vi under ständig utveckling av tjänster och produkter vilket kräver förmåga och intresse att lära sig och utveckla din kompetens.
För denna tjänst är det en fördel men inget krav att du har:

  • Gymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • Allmänt tekniskt intresse
  • Grundläggande kunskaper inom IT och nätverksmiljö
  • God kommunikativ förmåga med kund och kollegor
  • B-körkort

Eftersom du dagligen möter andra människor, såväl kunder som kollegor, är det även viktigt att du trivs med den kontakten och är duktig på att hantera människor. Du är prestigelös och redo att hugga i där det behövs, har ett gott ordningssinne och är naturligtvis hjälpsam och serviceinriktad.

För oss är du länken som förstärker våra kundrelationer till att bli något mer än bara affärer och teknisk service. Du skall vara positiv och vilja göra det lilla extra. Du har servicekänsla samt kan jobba självständigt med att utveckla arbetsuppgifter och kundrelationer.

Om du känner att du har vad som krävs så vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Ansökan eller frågor om tjänsten görs till joel.lager@canon.se eller på telefon 0739203823.

Varmt välkommen med din ansökan!

Canon som arbetsplats:
Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling. Därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Vi lägger stor vikt vid att kontinuerligt utveckla såväl teamarbetet som den individuella kompetensen. Individuella utvecklingsplaner i kombination med teamutvecklande aktiviteter säkerställer utvecklingen som mäts och följs upp.
Canon Business Center är en rikstäckande kedja med 30 kontor runtom i landet. Verksamheten drivs i nära samarbete med Canon Svenska AB. Kompetent och serviceinriktad personal som ständigt vidareutbildar sig tar hand om allt från behovsanalys och lösningsförslag till utbildning, service och underhåll.

Kontaktperson

Joel Lager
0739203823
joel.lager@canon.se
Roll
IT/Systemtekniker