Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Företagssäljare dokumenthantering

2018-11-19 09:38
Ort
Skellefteå
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker Företagssäljare dokumenthantering till vårt kontor i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Canon Business Center Skellefteå växer och behöver förstärka säljteamet med ytterligare medarbetare. Vi söker nu säljare som kommer att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösningar inom dokumenthantering. I vårt sortiment finns allt från enkla kopiatorer och skrivare till avancerad mjukvara. Du sätter dig in i kundens behov, föreslår lösningar, genomför försäljning och utvecklar relationen. Dina kunder kommer vara små och medelstora företag. Du kommer att jobba med nykundsbearbetning samt utveckla och förvalta befintliga kunder.

Din bakgrund och personlighet
Du är en driven och framåtsträvande person, social och utåtriktad med ett stort mått av affärsmannaskap. Du är tävlingsinriktad och trivs med att få arbeta i frihet under ansvar. Du är en målmedveten person som vet att hög aktivitetsnivå ger bäst resultat. Du har grundläggande IT-kunskaper (Office-paketet), talar och skriver god svenska och har körkort för personbil. Vi söker både dig som har erfarenhet av B2B och uppsökande försäljning eller du som. Vi lägger stor vikt vid din personlighet!

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med – alla känner till Canon! Du blir en del av en god säljorganisation som erbjuder säljstöd, tekniskt stöd och en strukturerad och beprövad försäljningsmetod. Du får också goda utvecklingsmöjligheter, Canon har ett eget karriärutvecklingsprogram och ser gärna sina medarbetare växa inom företaget.

Känner du dig träffad kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.
Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canonbusinesscenter.se, läsa mer här på sidan eller kontakta urban.hedstrom@canon.se dit du också kan skicka in din ansökan, eller ring 0910-211071.

Vi tillämpar löpande urval och låter annonsen visas så länge tjänsterna finns ledig.

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se

Kontaktperson

Urban Hedström
0910-211071
urban.hedstrom@canon.se
Roll
Säljare