Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Customer Hero - Servicekoordinator

2017-12-06 16:02
Ort
Falun
Tillträde
Snarast

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

För att leverera överlägsen servicenivå krävs det heroiska insatser. Vi söker därför en person som kan fylla ut vår cape. De heroiska insatserna består av att bemöta kundens felanmälningar, supportera dem med vissa användarfrågor, ha ett övergripande ansvar av serviceanmälningar och planera dessa jobb tillsammans med vår service & support avdelning. Skicka och registrera mätarställningar, ansvara för installationsplanering och transporter etc. Allt sker i vårt ärendehanteringssystem Winserv. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av ekonomi och bokföring där vi idag arbetar i Visma.

Vem är du

Du vill bli våra kunders nya hjälte. Vi tror att du är en person med tidigare erfarenhet av administration, ekonomi eller liknande och har god PC-vana. Du är positiv, utåtriktad och initiativrik. Struktur och ordning & reda är något som faller naturligt för dig och du gillar att prata i telefon och hjälpa kunder. Du har förmågan att se helheten och trivs i rollen som "spindeln i nätet" och strävar ständigt efter högsta möjliga kundnöjdhet. Har du erfarenhet från "branschen" är det meriterande men inget krav.

Canon erbjuder dig

Vi står inför en storsatsning med nyetablerat kontor i Falun, här sitter du i kanske Dalarnas fräschaste kontorsmiljö med inflyttning fr.o.m januari 2018.
Vi vill att du ska ta del i en arbetsplats där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är lyhörda och engagerade. Ett företag som tar hand om sina medarbetare och sätter högt värde i att ha roligt på arbetet.

Arbetstider och omfattning

Tillsvidare, heltid

Ersättning

Fast lön

Så ansöker du

Sista dag att ansöka är 2018-03-31

Skicka din ansökan via mail till info.dalarna@canon.se märkt "Servicekoordinator"

Vi förbehåller oss rätten att endast kontakta de som kallas till intervju.

Kontakt

VD, Martin Arousell, Canon Dalarna, 0739203815

Adress

Canon Dalarna
Krontallsvägen 28
791 55 Falun

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0243-79 41 00

Kontaktperson

Martin Arousell
0739203815
martin.arousell@canon.se
Roll
Servicekoordinator