Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Account Manager till Gävle

2021-05-20 17:40
Ort
Gävle
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi två Account Manager / Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Arbetsuppgifter 
I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

"Det som lockade mig mest var möjligheten att få jobba med ett världsledande varumärke på den lokala marknaden. Även möjligheten att få utvecklas och lära sig av kompetensen som finns inom bolaget."

Läs mer om vad Micke Andersson, Account Manager, och Daniel Åkervall, Försäljningschef, har att säga om tjänsten och företaget här. 

Din profil 
Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med

Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder 
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning.
Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling. 

Kontakt 
För frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Daniel Åkervall på mobilnr 0739-203807.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Ansök här

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/. 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Kontaktperson

Daniel Åkervall
0739-203807
Roll
Säljare