icon-menu-close

Prata med en säljare

Du kan kontakta oss via telefon eller på e-post för hjälp med din produkt eller fråga.

Account Manager

Gävle

Account Manager

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi två Account Managers / Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

”Det som lockade mig mest var möjligheten att få jobba med ett världsledande varumärke på den lokala marknaden. Även möjligheten att få utvecklas och lära sig av kompetensen som finns inom bolaget.”

Läs mer om vad Micke Andersson, Account Manager, och Daniel Åkervall, Försäljningschef, har att säga om tjänsten och företaget här.

Din profil:

Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:

Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder…

..dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling – därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning.
Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling. 

Kontakt:

För frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Daniel Åkervall på mobilnr 0739-203807.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Ansök här

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/. 

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort ”att leva och arbeta tillsammans för allas bästa”. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Varmt välkommen med din ansökan!

Canon Business Center Falun, Dalarna

Krontallsvägen 28

791 55 Falun

Kontakta gärna oss

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontaka oss via telefon eller e-post.
icon-phone
0243-79 41 00

Snabbaste sättet att få hjälp.

info.dalarna@canon.se

Snabbaste sättet att få hjälp.

Vi använder cookies

Vi gör det för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.