Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

2 AM/säljare sökes

2019-06-12 11:00
Ort
Norrköping
Tillträde
Efter överenskommelse

Om tjänsten

Canon Business center i Norrköping söker en AM/Säljare och en AM/Säljare för nykundsbearbetning.

Canons unika erbjudande inom premiumhårdvara, värdeadderande tjänster och mjukvarulösningar möjliggör förbättringar för kunden inom systemintegration, informationssäkerhet, produktivitet, kostnadskontroll och hållbarhet. Baserat på förbättringar inom dessa fokusområden hjälper Canon sina kunder att nå sina strategiska mål och att bli mer framgångsrika.

Arbetsuppgifter AM/Säljare
Din huvudsakliga uppgift kommer vara att strategiskt och metodiskt bearbeta befintliga/nya kunder samt skapa djupa och goda affärsrelationer över tid. Rollen innebär att aktivt söka upp och sälja in Canons lösningar samt implementera och affärsutveckla dessa. I denna roll blir du en nyckelperson i vårt företag.

Arbetsuppgifter AM/Säljare Nykund
Din huvudsakliga uppgift kommer vara att strategiskt och metodiskt bearbeta nya kunder samt skapa djupa och goda affärsrelationer över tid. Rollen innebär att aktivt söka upp och sälja in Canons lösningar samt implementera och affärsutveckla dessa.

Vem är du
Vi söker dig som har ett starkt driv, levererar det bästa för kunden och är den som faktiskt gör skillnad. Du skall ha ett personligt intresse för försäljning, vara genuint nyfiken och vill bidra till att utveckla våra kunders verksamhet.

Canon Business Center Norrköping erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är lyhörda och engagerade. Vi är ett företag som tar hand om våra medarbetare och sätter högt värde i att ha roligt på arbetet.

Är du nyfiken att veta mer om tjänsterna ring gärna försäljningschef Christian J Lindblad, M: 0739-203650
alternativt VD Stefan Tiborson, M:0739-203658

 

Känns det bra ? Sök tjänsten: Här!

Kontaktperson

Christian J Lindblad
0739-203650
christian.johnson@canon.se