Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Vi behövde ett system som kunde ersätta alla våra pärmar

Tidigare fick vi plöja igenom mängder med pärmar för att hitta rätt – nu hittar vi det vi söker på ett par sekunder

Med ökade krav på transparens och spårning så står tillverknings-
industrin inför stora utmaningar. Canon har hjälpt ett stort antal 
​företag med detta.

Företaget bygger och installerar elektrisk styrutrustning. Företagets mål är att förse sina kunder med automationslösningar som stämmer överens med kundens krav på kvalitet och kostnadseffektivitet. ”Vi är arton anställda och företaget har funnits sedan 1982”, säger Jörgen Ringius, VD på Kelmo.

Problemet: För många pärmar och för mycket papper
Innan Kelmo började titta på Canons lösning med Therefore hanterade man alla dokument manuellt och sorterade i pärmar som tog en enorm plats. ”Vi behövde helt enkelt ett system som kunde ersätta alla våra pärmar”, förklarar Jörgen och fortsätter: ”Att vi sedan fick spårbarheten på köpet var ju inte fel.”

Lösningen: Canon Therefore
Med Canons lösning Therfore har nu Kelmo fått ett effektivt system för att hantera dokument och man har kommit bort från den manuella lagringen av dokument i platskrävande och svårsökta pärmar. ”Nu skannar vi in alla beställningar från kund, och vi skannar in orderbekräftelser från våra leverantörer, tidssedlar med mera”, säger Jörgen.

Affären
Jörgen Ringius menar att det var ett duktigt säljarbete från Canons säljare som gjorde att Kelmo till slut valde Canons lösning.
”Vi hade ett antal träffar med Canon där vi gick igenom vilka krav vi ställde på den nya skannerlösningen, och därefter blev det affär”, förklarar Jörgen, som tycker att Canon som leverantör lever upp till kraven på ett bra sätt.

Resultatet: En lösning som frigör såväl tid som utrymme
Med Canons lösning Therefore slipper medarbetarna på Kelmo numera att sortera alla dokument i pärmar – man har frigjort både tid och utrymme. ”Tidigare fick vi plöja igenom mängder med pärmar för att hitta rätt – nu hittar vi det vi söker på ett par sekunder”, konstaterar Jörgen Ringius. 

Kundreferens

Kelmo industriautomation

Grundat: 
1982
Fördelar
  • Snabbhet
  • Enkelhet
  • Bekvämt
  • Bra funktionalitet

Ladda ner

Ladda ner denna referens som pdf

Klicka här