Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Hjälper oss att jobba effektivare

Hjälper oss att jobba effektivare

”Prisma Prepare är ett verktyg som hjälper oss att jobba effektivare och leverera ännu bättre lösningar till våra kunder.”
 

NRA – grafisk service med kvalitet
NRA har varit verksamma inom den grafiska branschen över ett halvt sekel, och alltid verkat i framkant av service och kvalitet. Företagets rika erfarenheter är en trygg utgångspunkt för nya jobb. Kort sagt. Det NRA inte vet om grafisk produktion och tryck är inte värt att veta. Företaget har 21 anställda och omsätter 27 miljoner.
NRA erbjuder bland annat alla idag förekommande skyltar – neonskyltar, ljuslådor, rörliga ljustavlor, arenaskyltar, byggskyltar och gravyrskyltar. Utöver dessa skylttyper producerar företaget även fordonsdekorer, bildekorer och screentryckta dekaler.
På tryckeriet har NRA kompetensen och maskinerna för att ta hand om kundernas riktigt stora utskrifter och trycksaker: affischer, posters, vepor, fasadvepor, banderoller och dekaler, eller hela utställningssystem. Men självklart också broschyrer, häften, produktblad, kund- och personaltidningar, visitkort och mycket, mycket annat. Oavsett storleken på jobben är företagets motto att alltid leverera rätt kvalitet i rätt tid. Bland kunderna återfinns såväl internationella industrikoncerner med stort behov av tryckt utbildningslitteratur som företag i industrikoncerner med stort behov av tryckt utbildningslitteratur som företag i alla storlekar med behov av kommersiell tryckproduktion.

Mervärde
För NRA är kvalitet i alla led viktigt. Det som är viktigt för dem är också bra för deras kunder. Upplevelsen av kvalitet ska helt enkelt vara lika påtaglig internt som externt, lika värdefull för företaget självt som för deras kunder. Därför har NRA valt att arbeta med Canon och lösningar från Canon som erbjuder kunderna ett större mervärde. I det här fallet heter lösningen Prisma Prepare. Och lösningen i sig är ett resultat av den lyckade sammanslagningen mellan våra bolag; Canon och Océ.

Från ett låst system till en öppen systemlösning från Canon
NRA arbetade tidigare med ett företag som bara kunde erbjuda ett låst system och egna dokumentformat. Genom övergången till Canon har NRA fått en öppen lösning där flexibilitet och effektivitet är utmärkande fördelar. Christer Karlsson, vd, NRA, berättar att övergången gått väldigt bra, varit överraskande smidig och att tidigare skeptiker nu är entusiastiska och de bästa ambassadörerna för Prisma Prepare. 

Lösningen heter Prisma Prepare
 ”Prisma Prepare är överlägset bättre i alla avseenden”, säger Christer Karlsson. ”Programvaran är mycket lättarbetad och trevlig att jobba med, intygar mina kolleger som arbetar med lösningen dagligen och stundligen”, betonar Christer Karlsson. 
Resultatet ”Det finns inget egenvärde i att vara extra länge på jobbet. Genom Prisma Prepare kan vi jobba smartare och ett bevis på det är att vi har fått ned övertiden väldigt mycket. Både kostnadseffektiviteten och effektiviteten är avsevärt bättre nu, eftersom vi vinner tid i bägge ändar: både i första fasen som är originalledet och i sista fasen, produktion. Dessutom kan vi nyttja maskintiden bättre och har fått bort väldigt mycket handpåläggning. Men vinsterna stannar inte hos oss. De kommer också våra kunder till del. Dels i form av kortare leveranstider, dels till priser som är attraktiva och konkurrenskraftiga. 

Vinst i rena pengar
”Slår vi samman tidsvinsterna i bägge ändar får vi sammantaget en vinst i reda pengar som syns på sista raden i bokslutet”, säger Christer Karlsson. ”Prisma Prepare är ett verktyg som hjälper oss att jobba effektivare och leverera ännu bättre lösningar till våra kunder.”

Samarbetet
”Vi har en lång historia och god erfarenhet av Canon i Umeå.”

 

Kundreferens

NRA tryck

Grundat: 
1956
Taggar
  • PrismaPrepare
Fördelar
  • Vinst i tid och pengar
  • Kortare leveranstid
  • Lättarbetad programvara som är trevlig att jobba med
  • Ökad effektivitet
  • Bättre kostnadseffektivitet
  • Ökad produktivitet
  • Minskad övertid

Ladda ner

Ladda ner denna referens som pdf

Klicka här