Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Mer som en partner än en säljare

Goda korvar. Säkra utskrifter.

Sara Lindvall är uppfödd med korv då det var hennes farfars far som startade företaget. Det hela började redan 1925 då Lindvalls grundades i södra Småland på gränsen till Skåne i byn Strömsnäsbruk.
Då var Lindvalls en lokal favorit, idag är Lindvalls en nationell angelägenhet. Tillgänglig och uppskattad i praktiskt taget i alla städer och samhällen över hela Sverige.

Bakgrund
Sara Lindvall är uppfödd med korv då det var hennes farfars far som startade företaget. Det hela började redan 1925 då Lindvalls grundades i södra Småland på gränsen till Skåne i byn Strömsnäsbruk.
Då var Lindvalls en lokal favorit, idag är Lindvalls en nationell angelägenhet. Tillgänglig och uppskattad i praktiskt taget i alla städer och samhällen över hela Sverige.

Utmaning
”Vi har många kunder som vi ständigt står i dialog med och valda delar av vår korrespondens skriver vi ut. Eftersom vi är 15 personer på kontoret blir det en hel del utskrifter. Problemet för oss var inte utskrifterna i sig utan att det som vi skrev ut blev liggandes vid skrivarna. Med tiden växte högarna och vi insåg att här finns en risk att känsliga dokument kan ses av obehöriga.

Så även om vi just nu befinner vi oss mitt i en process där vi går till det digitala från det pappersbundna är vi fortfarande en mycket pappersintensiv aktör. Mycket förstås beroende på att vi har en bra och löpande dialog med våra kunder, som för vår del bland annat innebär en aktiv mejlkorrespondens som vi inte bara läser på skärmen utan också skriver ut. Så i dialogen med Canon var vi tydliga och efterfrågade en säkrare, smidigare och effektivare lösning”, säger Sara Lindvall.

Lösningen
”Som du förstår kändes det inte alls bra med massor av utskrifter i högar vid skrivarna. Bland all dokumentation kunde det även finnas känsliga och kritiska dokument. Med den lösning vi har nu har är det problemet som bortblåst. Säkra utskrifter ger oss möjlighet att ta kontroll över utskrifterna på ett helt annat sätt.”

Resultatet
”Vetskapen att inga utskrifter blir liggande vid skrivarna har gjort att vi på kontoret arbetar i en större känsla av trygghet samtidigt som lösningen också bidragit till att vi kan jobba smartare och effektivare. Det har blivit mindre spring till skrivarna, pappersförbrukningen upplever jag har minskat vilket är positivt både för miljön och vår ekonomi. Dessutom har hela processen blivit enklare. Det är bara att logga in och printa. Du slipper köa och du får utskrifterna direkt.

En mycket säker och smidig lösning. Med Secure printing får vi bättre kontroll over utskrifterna. Utskrifterna läggs på servern och skrivs ut först efter att du har identifierat dig vid skrivaren. Perfekt för oss som arbetar med känsliga dokument.”

”Jag skulle vilja beskriva samarbetet mellan oss och Canon som ett ständigt pågående samtal där vi delar med oss av insikter och erfarenheter och har ögonen öppna för nya möjligheter som bidrar till att stärka vår affär. Jag uppskattar väldigt mycket att Alexander Johansson på Canon är mer som en affärspartner än säljare. Han ser hela tiden till vad som är mest gynnsamt för oss och vilka lösningar som kan ge effekt både på kort sikt och över tid. Alexander och Canon har visat stort förståelse för vår verksamhet det och bidrar med sin lyhördhet att skapa de bästa förutsättningarna för Lindvalls chark att möta kraven på effektivitet och säkerhet för att ännu bättre kunna tillfredsställa våra kunders behov”, berättar Sara Lindvall.

Nästa steg
”Vi lever mitt i den digitala transforma- tionen och just nu tittar vi på möjligheterna och fördelarna med att arbeta med olika molntjänster. Att enkelt, säkert och effektivt kunna lagra och söka till exempel personaldokumentation som anställnings- avtal ser vi som en självklarhet. Vi är inte riktigt där ännu men inom kort ser jag att vi har en arbetsmiljö där molnet spelar en viktig roll i vår strävan att effektivisera verksamheten, öka produktiviteten och trivseln”, säger Sara Lindvall.

Kundreferens

Lindvalls Chark AB

Grundat: 
1925
Bilder
Fördelar
  • Säkerheten
  • Driftsäkerheten
  • Enkelheten
  • Servicen

Ladda ner

Ladda ner denna referens som pdf

Klicka här