Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Dokument ligger oss varmt om hjärtat

Dokument ligger oss varmt om hjärtat

För oss på Canon Business Center har miljöarbetet alltid varit en naturlig och viktig del av det vi gör. Vårt fokus på utskrifts- och tryckerilösningar innebär att hållbarhetsperspektivet blir integrerat. Ett av våra viktigaste mål är att hjälpa till att minska pappersförbrukningen. Ett sätt är att använda Canons produkter på ett smartare sätt. Tänk till exempel på vad du skriver ut och låt oss diskutera hur du kan använda våra mjukvaror för att jobba mer digitalt.

Samtliga Canon Business Center är ISO 14001-certifierade sedan 1999. Hela Canon-koncernen är känd för sitt miljöengagemang. Vi var till exempel först i världen med att starta en återvinningsanläggning för våra toner- och servicekassetter. Idag kan du som kund välja att posta dina kassetter, spara i särskilda inlämningslådor eller lämna in lämna dem hos din lokala återförsäljare.

På Canon Business Center är vi stolta över bolagets globala engagemang. Visste du förresten att 100 000 använda kassetter som återvinns, sparar in över 9599 aluminium och 40 ton plast – vilket motsvarar 1 miljon liter olja!

 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

för att få läsa mer kring hur våra kunder använder våra produkter och tjänster.
 

Registrera