Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Dokumentismguider

Här har vi samlat våra dokumentismguider som vi tagit fram tillsammans med Psykologifabriken.
Ladda enkelt ner dem och lär dig mer.

 

 

Så lyckas du med förändringar

Vi har tagit fram Dokumentismen för att hjälpa dig jobba smartare med dokument och information. Men vi vet att det är svårt att byta rutiner. Därför har vi, tillsammans med Psykologifabriken, skapat en guide som förklarar hur du skaffar bättre vanor – baserat på hur människor tänker och beter sig.

Sluta skjuta upp - få det gjort i tid

Ibland räcker tiden inte till. Ibland skjuter man bara upp allting. Dock grundar det sig ofta i en dålig arbetsmiljö, otydliga processer och fel verktyg. Därför har vi och Psykologifabriken tagit fram en guide till hur du kan använda smarta hjälpmedel och nya tankesätt för sluta skjuta upp och få mer gjort – i tid. 

Så undviker du stressfällorna på jobbet

Tekniken gör att vi tar med oss jobbet vart vi än går, vilket förenklar mycket i livet, men det utsätter oss också för mer stress. Och stress gör inte att vi ser till att jobba snabbare – tvärtom. Men det går att undvika stressfällorna. I den här guiden hjälper vi och Psykologifabriken dig att göra det. 

Primatsmart

Schimpanserna är våra närmaste släktingar i naturen. Och vi människor kan lära oss massor av dem – inte minst när det gäller samarbete. Tillsammans med Tommy Lundberg, en av författarna bakom den uppmärksammade ledarskapsboken "Ledarskap på apstadiet", presenterar vi en guide till hur våra håriga kusiner kan hjälpa oss att jobba smartare tillsamman