Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

9 kundnyttor i vardagen

Vi har identifierat 9 olika nyttor i vardagen.

Läs mer om var och en nedan.

1. Sluta leta, börja hitta

Varje vecka ägnar en genomsnittlig medarbetare flera timmar åt att leta efter dokument. Med ett gemensamt sätt att spara dokument och filer kommer alla hitta det de ska. Allt blir sökbart och överskådligt.

2. Ett program öppnar alla typer av dokument

Visst händer det ibland att kollegor skickar filer som du inte kan öppna - som CAD-ritningar, bilder och flödesscheman. Med en gemensam arkiveringslösning kan dokumenten lagras i 300 olika format. Och det bästa av allt: alla medarbetare kan öppna och titta på dokumenten, utan dyra specialprogram.

3. Gör gamla pappersdokument redigerbara

Det kan kännas segt att behöva skriva in ett gammalt kontrakt eller annat dokument ord för ord för att kunna ändra några rader eller uppdatera några siffror. Med en modern copyprinter kan du scanna papper till redigerbara filformat, som Word och Excel. Även låsta pdf-filer kan omvandlas till redigerbara dokument. Då kan du enkelt ändra några siffror i en affärsplan, eller uppdatera en gammal prislista på nolltid utan att börja om från början.

4. Molnrevolutionen: Allting, varsomhelst, närsomhelst

Se till att alla alltid har tillgång till alla dokument - där de befinner sig. Spara era dokument i Canons molnbaserade dokumentarkiv. Då finns all information tillgänglig via dator, tablet och mobil och du och dina kollegor kan få tag i det ni behöver, när de behöver det!

5. Systemet scannar, arkiverar och skapar sökbara dokument. Du trycker på en knapp.

Färre högar på bordet och mindre hantering ger tid över till annat. Med smarta rutiner för hur du hanterar exempelvis kontrakt och fakturor kan du scanna dokument till rätt mapp på servern eller lyfta informationen direkt in i affärssystemet. Och det bästa av allt: med förstklassig OCR blir allt sökbart och du kan snabbt hämta fram exakt det dokumet du behöver.

6. Vem, var och hur används dokumenten? Skydda informationen.

Hanterar ni känslig affärsinformation på kontoret? Öka säkerheten med hjälp av Canons lösning. Det ger dig en komplett verifikationskedja med all användaraktivitet vid tidpunkten för registreringen. Ett konfidentiellt dokument på avvägar kan lätt spåras, och potentiella säkerhetsbrister hittas i tid.

7. Det ska vara lätt, att göra rätt.

Visst känns det onödigt och nästan lite skamset när man av misstag skrivit ut en 50-sidig presentation i färg. Och visst tänker man alltid efteråt att det skulle varit smart att printa dubbelsidigt när papprena sprutar ur skrivaren. Canon hjälper dig att undvika onödiga misstag, genom att göra der enkelt att göra rätt från början. Då sparar du både miljö och pengar, och så känns det lite bra i magen också.

8. Printa från vart som helst.

Reser du ofta mellan olika kontor men kan bara printa från ditt eget skrivbord? Med Canons lösning kan du skriva ut på alla skrivare oavsett om du befinner dig på huvudkontoret eller ett lokalkontor. Och du kan till och med printa direkt från mobilen eller surfplattan.

9. Få ut mer av ditt affärssystem

Utnyttja dina affärssystem bättre. Genom att få in alla dokument, som fakturor, offerter och avtal, i ditt affärssystem får du en mer överskådlig struktur på informationen. Samtidigt blir allt fullt sökbart med en enkel knapptryckning. Du kan också digitalt skicka iväg dokumenten på attestering och slipper lägga tid på att påminna dina kollegor.