Sökresultat

Inga träffar matchade ditt sökord

Ett okänt fel inträffade, försök igen

Allt från smartare avtalshantering till storformatskrivare

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. Oavsett om du söker efter kopieringsmaskiner, kontorsskrivare, scanners eller kanske mjukvara för snabbare dokumenthantering. Vi har allt du behöver med en olika finansieringslösningar. Du kan hyra, leasa eller köpa och komplettera med ett serviceupplägg som passar just era behov.Vi har dessutom skapat en lära som vi kallar för dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare med dokument och information. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss.

I praktiken kan det handla om allt från att hitta bättre rutiner för avtalshantering, till att få rätt mjukvaror att jobba så bra som möjligt ihop med en viss storformatskrivare. Vi vet att små förändringar kan innebära stora förbättringar.

Vi kan också lova att vi kommer att överträffa dina förväntningar gällande vårt erbjudande då vi fått kvitto på vårt kvalitetstänk i form av ISO-certifiering.

Om du vill veta mer om vårat erbjudande, klicka dig vidare till ditt specifika center. 

Det första Canon Business Centret startade 1992.

Idag finns det 26 center i landet. Mycket har hänt sedan vi började och idén har faktiskt börjat sprida sig också utanför Sverige.

I över 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till kunder över hela världen.

Canon Business Center-kedjan är en del av Canons svenska organisation. Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom så vitt skilda branscher som konsumentprodukter, broadcast, medicinska system och industriprodukter. Redan från start låg fokus på innovation. Idag har Canon befunnit sig bland världens fem främsta patentinnehavare under mer än ett kvartssekel.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

för att få läsa mer kring hur våra kunder använder våra produkter och tjänster.
 

Registrera